Fri fragt på alle ordrer!

Altankasser i stål

Det er ikke alle, der er lige heldige at have en stor og flot have. Andre er glade for bare at have en altan, hvor de kan nyde udsigten fra. Fordi du ikke har en have, skal du ikke snydes for muligheden for at friske din udsigt op med lidt planter og lidt farver.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hos HØ Stål laver vi altankasser i cortenstål, som du kan plante alverdens blomster eller krydderurter i. Altankasser giver lidt ekstra charme på en ellers grå og tom altan, som normalt gerne skal indbyde til flere timers afslapning.

Forny din altan med en altankasse i cortenstål

Der er sikkert en grund til, at du ikke er haveejer. Hvis du ikke har lysten eller ambitionerne om at vedligeholde den største og smukkeste have, har du sikkert heller ikke de største ambitioner for en blomsterkasse på din altan. Heldigvis for dig, skal der ikke meget til for at vedligeholde en altankasse i cortenstål alt efter, hvad du vælger at plante deri.

Cortenstål har mange fordele. Den største vil for mange være, at der skal utrolig lidt vedligeholdelse til af selve altankassen.

Når du modtager din altankasse i cortenstål fra HØ Stål, er det rustikke look ikke helt fremtræden endnu. Det kan tage alt fra et par dage til et par måneder, før det rustne look for alvor skinner igennem. Til gengæld kan du blot læne dig tilbage og lade stålet passe sig selv. I modsætning til altankasser i træ eller plast, skal du hverken male eller vaske en af vores altankasser i cortenstål.

Dog skal du rengøre den begrænset indvendigt, alt efter hvordan du vælger at skifte indholdet i blomsterkassen.

Vælg den rigtige altankasse til din altan

Altankasser til altanen er ikke længere kun dem, der hænges op på rækværket. Hos HØ Stål laver vi også blomsterkasser i cortenstål, som du kan bruge på din altan. Disse kan vi lave med en bund og tilhørende hjul, så du nemt kan flytte rundt på den på din altan. Det gør det nemmere for dig, når du skal vande eller rydde op på din altan.

Derfor skal du også være opmærksom på, hvor og hvordan du vil placere dine planter på altanen, når du skal have en ny altankasse.

Hvad end du vælger en ophængt altankasse eller en blomsterkasse til at stå i hjørnet, hjælper HØ Stål gerne med at lave den efter dine ønskede mål. Altaner findes i flere forskellige størrelser, og derfor laver vi også altankasser i forskellige størrelser. På den måde får du en plante- eller blomsterkasse lige efter dit hoved.

Hvad bør du plante i en blomsterkasse på altanen?

Alt efter hvad du vælger at plante i din altankasse, varierer det selvfølgelig for, hvor meget du skal vande planterne. En af de nemmeste ting at plante i en altankasse kunne være krydderurter. Krydderurter er forholdsvis nemme at holde i live, og de er en forfriskende tilføjelse til dit køkken. Alt efter hvilke urter du vælger, skal du bare holde øje med, at de ikke formerer sig alt for meget og overtager al pladsen i din altankasse.

Hvis du vælger en af vores blomsterkasser på hjulbund, kan de laves større end almindelige altankasser. Det giver dig endnu flere muligheder for at vælge mellem planter og blomster. En række margueritter er forfriskende at se på og en håndfuld jordbærplanter er en sommerlig fornøjelse. Uanset hvad du vælger, kan du altid spørge om råd i dit lokale plantemarked. På den måde får du de planter og blomster, der er nemme at holde i en altankasse.

Om du vælger at plante krydderurter eller blomster i dine nye altankasser i cortenstål, lader vi være op til dig. Det samme gælder vanding af dine blomster eller urter. Vi hjælper dig med at finde frem til et design og en størrelse, som passer lige præcis til din altan og dine planteønsker.

 

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk