Fri fragt på alle ordrer!
  • We are open! 8am-7pm Daily
  • +1 (605) 475 6968
  • 400 Broad St, Seattle, WA 98109

brændestabel holder til brændeopbevaring udendørs

Om du har pejs eller brændeovn, vil du sikkert foretrække et stabilt sted at opbevare dit brænde. Det gælder udendørs såvel som indendørs med en stabil brændereol. Hos HØ Stål laver vi brændereoler i cortenstål, som kan bruges indendørs og udendørs. Målene på udendørs og indendørs brændereoler er selvfølgelige forskellige. Derfor finder vi i samarbejde et design og mål, som passer til dit hjem.

 

Viser et enkelt resultat

Hvorfor du skal have en brændereol

Når der skal fyres i pejsen, kaminen eller brændeovnen, skal du bruge tørt træ, for ikke at ryge for meget i hjemmet. Det gælder sådan set også, hvis du vil lave bål i haven. For at holde brænde tørt, skal det opbevares på den rette måde. Det er her en brændereol i cortenstål fra HØ Stål kommer ind i billedet.

Opbevaring af brænde i en hvilken som helst sammenhæng skal gøres forsvarligt og sikkert. Det sikrer, at dit brænde ikke vælter og ingen kommer til skade. Dette er især vigtigt, når det gælder opbevaring af brænde indendørs.

En brændereol i cortenstål er stabil og holder brændet på plads, og så er den flot at se på. Det rustikke look, som cortenstål har, passer godt med naturen i haven, hvis du skal have en udendørs brændereol til store mængder brænde. Det passer også flot til en indendørs brændereol, hvor det rustikke look kan komplementere din pejs eller brændeovn. Både indendørs og udendørs bliver dit brænde stablet ordentligt i en solid brændereol, hvor du ikke skal bekymre dig om væltet brænde.

Brændereol fremfor brændekurv, hvorfor?

De fleste tyr sikkert til en brændekurv, når brændet skal opbevares indendørs. Fordelen ved en brændereol til opbevaring af brænde indendørs er dels udseendet og dels den praktiske udformning af reolen.

Med en brændereol i cortenstål fra HØ Stål kan du lade din brændereol indgå som en del af designet i din stue. Den rustikke farve og rå look, som cortenstål har, kan udnyttes på flere måder i din stueindretning. Dertil er det også nemmere at komme til brænde, der er stablet i en brændereol, end brænde, der ligger hulter til bulter i en kurv.

En indendørs eller udendørs brændereol i cortenstål frigiver også en hel del gulvplads. Stabler du dit brænde stabilt, er du også med til at sikre tørringen af brændet. Opbevaring af brænde udendørs kan nemlig være en udfordring, når brændet skal holdes tørt. Med en brændereol fra HØ Stål kræver det blot en presenning, før du kan sikre brændet mod vind og vejr.

Du kan til enhver tid kontakte os hos HØ Stål, hvis du har specielle mål til en brændereol i cortenstål. Vi tager imod alle slags opgaver og hjælper med at finde løsninger, der passer til din have eller bolig. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel på en brændereol i cortenstål.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk

Få 10% rabat

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en rabatkode med 10% på din næste ordre.

Skriv dig op her