Fri fragt på alle ordrer!
  • We are open! 8am-7pm Daily
  • +1 (605) 475 6968
  • 400 Broad St, Seattle, WA 98109

Blomsterkasser i cortenstål

Blomster sætter farver på hverdagen. Det er der ingen tvivl om. Hvorfor skulle det ikke også gælde i haven med en flot blomsterkasse i cortenstål? Med farverige blomster er det ikke nødvendigt, at blomsterkassen skriger på opmærksomhed i farverne. En corten blomsterkasse har et flot og rustik look, der passer ind i enhver have. Som om det ikke var nok, at den er pæn at se på, er den også yderst nem at vedligeholde.

Ruste blomsterkasser fremhæver det organiske look

Hvis du skal beskrive en corten blomsterkasse, vil du næsten med garanti beskrive den som rusten. På det punkt vil du ikke være alene. Til trods for, eller netop på grund af dette har rigtig mange danskere taget det rå og rustikke look til sig i deres haver. Foruden højbede og plantekasser er blomsterkasser i cortenstål blevet usædvanligt populære både privat og til større erhverv.

Designmulighederne med disse rustne blomsterkasser er næsten uendelige. Hos HØ Stål gør vi vores for, at alle kunder får opfyldt deres haveønsker, når det gælder cortenståls-produkter. Vores hold af specialiserede smede er altid villige til at tage imod nye opgaver i alverdens størrelser. Ønsker du store eller små blomsterkasser i cortenstål, står vores hold klar til at tage en snak om, hvordan du helt præcist ønsker, de skal se ud. Derefter arbejder vi på at realisere dine ønsker.

Corten blomsterkasser indrammer din have

Den første gang du ser en blomsterkasse i cortenstål, er du måske ikke imponeret over den rustne farve. Men det er vi overbevist om, at du ændrer mening om med tiden. En rusten blomsterkasse af denne type skal nemlig ikke skiftes ud hver gang sommeren vender tilbage. Ej heller skal den passes og plejes hele året igennem for at holde sit flotte look.

Når først du har placeret dine blomsterkasser i cortenstål, skal du ikke gøre mere ved blomserkassen. Årstidernes påvirken gør blot, at det rustikke look træder mere og mere igennem for hver dag, der går.

Blomsterkasse i corten med bund

Hvis du vælger en blomsterkasse i corten med bund, kan du yderligere sikre, at dine blomster næsten passer sig selv, når du for eksempel tager på ferie. I midten af din tilvalgte bund udstyrer HØ Stål den med kapillærer. Foruden at sørge for at gemme på vandet til dine planter, når du ikke selv har tid til at vande, sikrer den også, at de ikke drukner i for meget vand. Alt efter størrelsen på dine corten blomsterkasser tilføjes der nødvendige kapillærer. Dette er kun gældende på blomsterkasser med en bund.

Det er vores overbevisning, at du kommer til at elske en sådan rusten blomsterkasse. Hos HØ Stål lægger vi vægt på, at det endelige produkt stemmer overens med det billede, du forestillede dig. Derfor rådgiver vi vores kunder fra start til slut, inden den endelige blomsterkasse bliver sat i produktion.

Uanset hvilken årstid vi går i møde, vil en rust blomsterkasse være en unik tilføjelse.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk

Få 10% rabat

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en rabatkode med 10% på din næste ordre.

Skriv dig op her