Send en email

nicklas@horbyostergaard.dk

Ring til os

+45 27 84 47 74

Cortenstål støttemur

Med en cortenstål støttemur fra HØ Stål får du et unikt materiale, der holder til al slags vejr. Cortenstål er et utrolig holdbart produkt, som skaber en naturlig kontrast. Med en støttemur får du et mere stilrent udtryk og slipper for at få synligt ukrudt ned af en skrant, ligesom den også kan skabe ekstra rum i jeres uderum.

Se vores udvalg herunder, eller kontakt os, hvis du er interesseret i en speciallavet støttemur.

Brug en cortenstål støttemur til at skabe flere rum

Det er de seneste år blevet mere populært at indrette haven i flere forskellige rum. Et af tidens mest moderne materialer til haven er cortenstål. Mange bruger en eller flere cortenstål støttemure til at lave et indhak eller små hyggekroge rundt i haven.

Det kunne være et lille legeområde til børnene eller en bålplads, som kan nydes hele året rundt. Mange af vores kunder siger, at de bruger haven meget mere, efter at de har fået skabt flere rum med en støttemur, plantekasser i cortenstål eller cortenstål højbede.

Få gratis rådgivning til din cortenstål støttemur

Hos HØ Stål tilbyder vi altid gratis vejledning til at få lavet en støttemur. Uanset om du ønsker at få en i indkørslen, ved terrassen eller i haven. Vi er en familieejet virksomhed, hvor kunderne er vores vigtigste element – derfor står vi altid til rådighed ved spørgsmål. Med en cortenstål støttemur får du et smukt og moderne udtryk, der kan ses fra alle vinkler.

Få et uforpligtende tilbud på en cortenstål støttemur allerede i dag hos HØ Stål. Har du brug for vejledning til, hvor du skal bruge en støttemur, eller hvor mange elementer du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 27 84 47 74 eller via mail nicklas@horbyostergaard.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.