Fri fragt på alle ordrer!

Højbede i stål

Højbede er et af de luksusprodukter, som rigtig mange haveentusiaster bør tildele sig selv. Hos HØ Stål laver vi højbede i stål, som kan tilpasses til mange forskellige mål og formål. Vores standard stål højbede passer til langt de fleste haver, hvad end de skal være runde eller firkantet. Men dermed siger vi ikke, at vi ikke også gerne laver højbede i andre former og mål. Du er mere end velkommen til at komme med et ønske til vores smede og give dem en udfordring.

Indram haven med højbede af corten stål

Højbede kan bruges til meget andet end blot at plante blomster i. Alt efter hvor stor en have du har, kan du vælge et af vores højbede i stål og placere dem strategisk i din have. På denne måde får du indrammet små områder af haven, du kan tilpasse til den mindre størrelse. Måske har du altid ønsket en bålplads? Med et hjørne-højbed eller højbede på specialmål kan du nemt afskærme et hjørne af haven til lige præcis dette.

Hvis du ønsker at bruge jern højbede til at indramme din have på denne måde, skal du blot huske på placeringen af disse. Alt efter hvad du har i sinde at plante i dine højbede, skal du huske at tænke over, hvor meget sol eller skygge de pågældende planter skal have. Mulighederne med højbede strækker så langt, som din fantasi og indretningsideer gør. Det samme gælder, når du skal plante i hvert enkelt højbed i stål, som du kan bestille her hos HØ Stål.

Sæt kulør på haven med stål højbede

Fordelene ved højbede er, at du helt selv bestemmer, hvad du vil plante deri. Du kan plante uendelige rækker af krydderurter, som du kan passe i et behjælpeligt niveau. Den ekstra højde på ethvert højbed i stål betyder, du ikke skal kravle alt for meget rundt på jorden, når der skal luges ukrudt eller vandes. Dertil afhjælper højden i højbede faktisk også mængden af ukrudt. Ved at hæve niveauet fra græsplænen, minimerer du muligheden for ukrudt at sprede sig blandt dine blomster.

Højbede i stål med eller uden bund og hjul

Alle vores højbede i corten stål kan laves med eller uden bund. Vælger du et stål højbed uden bund, skal du være helt afklaret med placeringen i din have. Hvis du vælger et stål højbed med bund, er det vores anbefaling, at du også tilføjer kapillærer til dine højbede. Kapillærer hjælper med at holde på vandet, og de vander selv efter nødvendighed, hvilket giver dig frihed til at tage på ferie.

Vælger du at få sat en bund i dit højbed, kan du til enhver tid flytte rundt på dem i haven for at få mest ud af solens stråler. Dertil laver vi højbede med hjul, som gør det endnu nemmere at flytte rundt på dem. Uanset hvilke modeller du vælger, kan vi altid tilpasse dit valg efter dine ønsker. Du skal blot kontakte os. Vi er altid åbne for nye udfordringer, der kan hjælpe til at realisere dine havedrømme.

Du kan til enhver tid kontakte HØ Stål på enten telefon eller mail for at snakke om et uforpligtende tilbud på en af vore mange modeller af højbede i corten stål.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk