Fri fragt på alle ordrer!
  • We are open! 8am-7pm Daily
  • +1 (605) 475 6968
  • 400 Broad St, Seattle, WA 98109

Indendørs og udendørs plantekasser i stål

Plantekasser kan tilføje overraskende meget liv og farve til din have, terrasse eller altan. Det kræver blot den rette plads og placering af en af vores plantekasser i stål. Med hver enkelt plantekasse i stål puster du nyt liv i haven. Det afhænger blot af hvilken plante, du vælger at plante deri. Det er vigtigt, at du finder den rette plads til en af vores udendørs plantekasser. Hos HØ Stål laver vi smarte plantekasser, som du kan vælge i vores standardmål eller du kan kontakte os, hvis du har specialmål, du ønsker indfriet til din have.

Luk op for alsidigheden med plantekasser i stål

Hvad end du blot skal have en lille plantekasse til din altan eller flere terrasse plantekasser, har du næsten uendelige muligheder for, hvad du kan plante deri. Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af din plantekasse. Dertil påvirkes dit valg også af, hvor den kommer til at stå. Det er afgørende for, hvor meget sol den får i løbet af dagen. Til en altan er små plantekasser på hjul med stor sandsynlighed en god ide. Du kan altid tilføje flere, hvis du forelsker dig i den smule havearbejde, det kræver at holde liv i farverige blomster eller smagfulde krydderurter.

Plantekasser på terrassen giver også et helt andet liv med duften af krydderurter eller farverige blomster. På terrassen har du også flere muligheder for at finde den bedste placering af en plantekasse i metal. Valget af planter er helt op til dig. Dog er det værd at tænke over, hvilke der kræver mere vedligeholdelse end andre.

Vælg planter til plantekasser efter skønhed eller smag

Hvis du sørger for at vande dine plantekasser regelmæssigt, og placerer dem strategisk for at få mest muligt solskin i løbet af dagen, er det næsten ligegyldigt, hvilke blomster du vælger at plante. Du kan med fordel vælge forskellige løgplanter, som kommer igen år efter år. De vil tilføje alsidige farvepaletter til din have. Hvis du vil plante løgplanter, skal plantekassen have et ordentligt dræn for at vedligeholde løgplanterne. Derudover vil petunier eller verbenaer også tilføje smukke farver i enhver plantekasse af stål.

Du kan også altid vælge at trylle dine udendørs plantekasser om til rene guldgrupper af aromatiske smagsoplevelser. De fleste haveejere ved, hvor lækkert og nemt det er altid at have friske krydderurter lige ved hånden med smarte plantekasser på terrassen. Langt de fleste vælger at plante rosmarin, timian og/eller basilikum som de primære krydderurter i en plantekasse i corten. Men også persille og oregano trives særdeles godt i plantekasser på terrassen. Med alle disse krydderurter lige udenfor døren har du ingen undskyldning for at lave kulinariske smagsoplevelser i køkkenet for hele familien.

HØ Stål laver udendørs plantekasser i specialmål

Her på siden kan du se alle vores standardmål for de plantekasser i metal, vi producerer. Vi har et hold af erfarne og dygtige smede i Hobro. Vi producerer selv hvert eneste af vores produkter i vores værksted. Det er vores måde at sikre vores kunder, at I får et produkt, som alle kan være stolte over og tilfredse med. Uanset om du vælger et af vores standardmål eller et specialmål, du ønsker vi skal realisere for dig, bestræber vi os altid for den højeste standard på alle vores plantekasser af stål.

Du kan altid ringe eller maile til os for at høre nærmere om et uforpligtende tilbud på en udendørs plantekasse. Vi lader beslutningen om, hvilke planter du vælger, være op til dig. Om du stiler efter skønhed og farve eller aroma og praktisk, vil du altid kunne lave en indbydende oase med plantekasser på terrassen. 

 

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk

Få 10% rabat

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en rabatkode med 10% på din næste ordre.

Skriv dig op her