Fri fragt på alle ordrer!
  • We are open! 8am-7pm Daily
  • +1 (605) 475 6968
  • 400 Broad St, Seattle, WA 98109

Glædelig jul

Vi vil gerne takke alle vores kunder, nye som trofaste gamle kunder, der bliver ved med at komme nye og interessante opgaver - Vi ser i den grad frem til 2024, som vi forventer bliver mindst lige så spændende.

2023 har været et begivenhedsrigt år for HØ Stål A/S - Året begyndte med at vi overtog Peanco A/S og alle dets aktiviteter. De første måneder gik med at flytte produktion og lager fra adressen i Nørager til vores egne lokaler i Hobro. Værkstedet kom hurtigt på plads og det har givet os mulighed for at tilbyde en større udvalg af løsninger. Uanset hvilken udfordring vi har stået over for, har vores smede Mads og Nicklas stået klar og udført opgaverne i dialog med vores kunder og har levet produkterne i en god kvalitet. I løbet af året har vi også haft arbejdsopgaver der har bevæget sig uden for vores kerne områder.

Opgaverne har spændt vidt, fra en støttemur i corten, til et P-hus i Viborg, en udendørstrappe i ligeledes i corten, en rekonstrueret en tremme til en låge i arresten i Hobro, diverse havelåger, terrasser og rækværker til private kunder i galvaniseret eller malet jern og flotte skjulere til varmepumpter. Derfor kan vi også med stolthed sige at ingen opgave er for stor eller for lille, kun fantasien sætter grænser.

Du kan læse mere om vores aktiviteter i løbet af året og vores planer for fremtiden i denne pdf.

Glædelig jul og Godt nytår fra alle os i HØ Stål

Dyreskue, Juni 2022

Tilbage i Juni måned havde vi pakket bil og trailer med vores produkter og vi drog afsted til det lokale dyreskue i Hobro. 

Vi rider på en bølge af ting vi aldrig har prøvet før, og dette er bestemt noget vi heller ikke havde prøvet før. Vi var derfor spændte på at komme afsted samt hvordan det ville gå.

Dagen gik ud over alt forventning, der kom ordre i bogen, mange gæster på vores stand og vi fik ærespræmien for bedste stand. 

Vi ser frem til og skal ud og præsentere hvor produkter igen 🙂 

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk

Få 10% rabat

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en rabatkode med 10% på din næste ordre.

Skriv dig op her