Fri fragt på alle ordrer!

Plantekasser i Cortenstål

Plantekasser er den ekstra detalje i haven, som sætter prikken over i’et. Uanset om du planter grønne planter eller farverige blomster, kommer de til at fremstå endnu flottere i stilfulde plantekasser. Det er netop, hvad du får med cortenstål plantekasser. Det rustikke look du får med cortenstål, betyder, at dine farverige blomster bliver langt mere iøjnefaldende. Hvilket i sidste ende er formålet med at fremhæve dem i en af vores plantekasser af cortenstål.

Rustne plantekasser med stil

Rigtig mange danskere vil beskrive plantekasser i cortenstål som rustne i udseende. På sin vis er dette også sandt. Men det rustne udseende er præcis hvorfor, de er så attraktive. Cortenstål har den fordel at være neutral og indbydende at se på samtidigt. Der er ikke noget, der generer dit blikfang, men kvaliteten er i top uanset formen, samtidig med de passer ind i stort set alle slags haver.

Hos HØ Stål lægger vi ikke skjul på, at vores plantekasser i cortenstål er en af vores mest eftertragtede produkter. Vi er heller ikke blinde for, at ingen have er ens. På vores hjemmeside kan du derfor se et udvalgt eksemplar på vores corten plantekasser. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi gerne hjælper alle vores kunder med at lave de helt rette plantekasser i cortenstål. Og det er uanset målene. Vores smede er hver dag klar til en ny udfordring. Derfor er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan dine kommende plantekasser i cortenstål skal udformes.

Du kan til enhver tid kontakte vores værksted og få et uforpligtende tilbud.

Plantekasser i cortenstål på metermål

Det vigtigste for HØ Stål er, at du får de ønskede mål på din nye plantekasse til haven. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Hver en udfordring er et skridt på vejen til at lære nye metoder og stå med et endnu flottere resultat end sidste gang. Derfor er der også flere valg, du kan overveje, når du skal have en ny plantekasse i corten. Hvis du ønsker, at den kan flyttes kan vi lave den med hjul. For at det kan lade sig gøre, udstyrer vi den selvfølgelig også med en bund. 

Når du vælger at få bund i dine corten plantekasser, laver vi dem med kapillærer. Disse er 6 cm i højden og placeres midt i kummens bund. Antallet af kapillærer afhænger af plantekassens størrelse. Funktionen af disse er at regulere på vandet. Hvis det regner for meget, vil de sørge for at vandet løber ud uden at oversvømme plantekassen. Samtidig danner de et mindre reservoir af vand til andre dage, hvor du ikke selv har tid til at vande. For eksempel, når du tager på ferie. Hvis det blot var et almindeligt hul, ville det til sammenligning udtørre kummen, når intet af det blev filteret og holdt tilbage. 

Hvorfor skal du vælge plantekasser i cortenstål?

Det er muligt, at cortenstål ligner rust. Men dette naturlige look passer perfekt til en hvilken som helst have. Desuden er det næsten vedligeholdelsesfrit. Når først vores smede har lavet den endelig plantekasse i cortenstål, kræver det en minimal indsats fra din side. Hvis du allerede har en eller flere plantekasser i det rustne udseende, kan du nemt skabe et strømlinet look i hele din have med flere tilføjelser. Det kan du blandt andet gøre med bedringe.

Vi synes selvfølgelig, du skal vælge en af vores cortenstål plantekasser, fordi de er klassiske og kun bliver flottere med tiden. Når du vælger en af vores blomster- eller plantekasser, får du et flot og rustikt farveresultat . Uanset hvilket mål du vil have den lavet i, sørger vi for, at der er rene linjer i det endelige design.

Cortenstål sikrer længere levetid

Behandlingen af corstenstål er med til at sikre den længere levetid på materialet end almindeligt råjern. Det mærkes måske på den endelige pris for god kvalitet. Hos HØ Stål gør vi også en ekstra indsats for, at du får den bedste vejledning fra første opkald, og til vi sender en ordre afsted til en af vores smede.

Det er vores mål, at du får det bedste produkt til levering og som stemmer overens med dine ønsker. Vi lægger stor vægt på, at dine havedrømme kan blive realiseret med en af vores plantekasser i cortenstål. Du kan ringe allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi sammen kan hjælpe dig med at realisere dine havedrømme.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk