Fri fragt på alle ordrer!
  • We are open! 8am-7pm Daily
  • +1 (605) 475 6968
  • 400 Broad St, Seattle, WA 98109

Skraldespandsskjuler – Afskærmning af skraldespande

Skraldespande har ændret sig en del i løbet af årerne. De gamle papirsposer forsvandt med tiden sammen med metalstativerne. Pludselig skal hver husstand have et væld af forskellige skraldespande stående og stjæle alt for meget udsyn. Hos HØ Stål laver vi skraldespandsskjuler i cortenstål, som skærmer dine skraldespande og gør det hele lidt pænere at se på. Hvad end du har 1, 2, 3, 4 eller flere skraldespande stående, finder vi en løsning, der passer til din affaldssortering.

 

Viser et enkelt resultat

Hvorfor bør du vælge en skraldespandsskjuler

Vi kan ikke komme udenom, at de sorte plastiskrenovationsspande ikke er de pæneste at se på. Når der ovenikøbet kommer til at stå en hel række af dem på din grund, gør det ikke udsynet pænere. Affaldsskjulere er med til at holde dine skraldespande samlet på et sted, samtidig med det gør det hele noget pænere at se på.

Med den rette skraldespandsskjuler kan du placere dine renovationsspande i et mindre og aflukket område. Dette område bør placeres bedst muligt for, at du nemt kan tømme din skraldespand samtidig med, at skraldemændene nemt kan komme til dem, når de skal tømmes.

Der er forskel på affaldssorteringsregler mellem kommunerne. Dog er det nemmest for alles vedkommende, hvis din affaldsskjuler er nem at komme til fra vejkanten, når de skal tømmes. Det betyder desværre også, at de kan komme til at optage en ret central placering på din grund. De færreste har lyst til at se på et mindre antal store plastspande. Med vores skraldespandsskjuler i cortenstål tilføjer du din grund et rustik look, som er betydeligt pænere at se på. Og du holder styr på dine skraldespande.

Skraldespandsskjuler i cortenstål fra HØ Stål

Som sagt er der forskellige sorteringsregler for hver kommune, hvilket betyder forskellige antal af skraldespande for hver husstand. Derfor laver HØ Stål skraldespandsskjuler til 2 skraldespande og skraldespandsskjuler til 3 skraldespande. Hvis du kun har 1 skraldespand, laver vi selvfølgelig også det.

Du kan altid kontakte HØ Stål for at høre nærmere om, hvordan målene bedst kan tilpasses for en skraldespandsskjuler til din husstand.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk

Få 10% rabat

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en rabatkode med 10% på din næste ordre.

Skriv dig op her