Fri fragt på alle ordrer!

Højbed med hjul

Er du i tvivl om, hvorvidt du har valgt den rette placering til dine højbede? Hvis du vælger højbede med hjul, er det nemmere at flytte rundt på dine højbede efter behov.

Viser alle 4 resultater

Tilføj liv i haven med højbed på hjul

Højbede er en nem måde at tilføje lidt ekstra liv i haven. Her skal du ikke grave store huller eller anlægge større områder af haven for at gøre plads til dine ønskede blomster eller planter. Hos HØ Stål laver vi højbede på hjul i forskellige former og størrelser. Det gør det nemt for dig at flytte rundt på dine blomster og planter i højbedene rundt i resten af haven. Det er især en fordel om foråret og efteråret, hvor det kan være, du vil flytte rundt på dine højbede for at beskytte dem mod vinterfrosten.

Forny dine højbede med hjul

Et højbed på hjul kan benyttes nøjagtig som et højbed uden hjul. Fordelen ved at et højbed har hjul, er blot, at du har nemmere ved at flytte rundt på det, hvis det bliver nødvendigt. Det er måske ikke den første tanke, når du vælger at placere dit højbed i haven. I første omgang er det meningen, at et højbed skal stå, hvor det bliver placeret. Alligevel kan det være en fordel at have hjul på et højbed, hvis du planter blomster eller planter deri, som skal skånes for vinteren. I dette tilfælde kan du takket være hjulene nemt flytte på højbedet.

Højbed på hjul med dræn

Vores højbed på hjul laves præcis på samme måde som alle vores andre højbede. Forskellen er blot, at vi sætter bunden en smule højere for at gøre plads til hjulene. Det betyder også, at med denne type bund kan vi også nemmere tilføje et dræn, også kaldet kapillærer, i højbedet. Med et kapillær skal du ikke være bekymret for, at dine blomster eller planter drukner i regnsæsonen. Det gør det også nemmere for dig, når du skal vande dine planter. Kapillæren er med til at regulere og fordele vandet ligeligt i hele højbedet, så ingen planter overvandes.

Højbede på hjul i rustik cortenstål

Alle vores højbede i cortenstål kan laves med hjul. Har du andre specialønsker, kan vi også tage det med i betragtning. Her på siden har vi taget udgangspunkt i vores rektangulære, kvadratiske og runde højbede. Designet på alle højbede er lavet, så det passer med det rustikke cortenstål. Det gælder også, når du ønsker et højbed med hjul. Vores smede gør et stort stykke arbejde for, at hvert enkelt højbed på hjul er den samme standard, som vores højbede uden hjul. Den eneste forskel er blot muligheden for at flytte rundt på det.

Har du et ønske, som ikke er at finde i vores sortiment, skal du bare kontakte os. Vores smede er altid åbne for en udfordring, som kan være med til at realisere din havedrøm. Du kan til enhver tid kontakte os, hvorefter vi i fællesskab finder en løsning, der passer til dine ønsker. Vores ønske er at hjælpe enhver med at realisere en havevision, hvor vores højbede med hjul kommer til at være en vigtig del af din drøm.

 

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk