Fri fragt på alle ordrer!
  • We are open! 8am-7pm Daily
  • +1 (605) 475 6968
  • 400 Broad St, Seattle, WA 98109

Cortenstål højbede

Højbede er populære hos mange haveejere af flere årsager. Du kan selvfølgelig også bestille højbede i cortenstål hos HØ Stål. Flere og flere danskere opdager fordelene ved højbede i deres haver. Faktum er, at når bedene kommer en smule ekstra op i højden, gør det nemmere for alle at luge ukrudt og passe deres planter og urter.

Når det er sagt, må det også gerne se pænt ud. Cortenstål højbede er med til at fremhæve planter og blomster med deres rå og rustikke look, som stål materialet har. Her på siden finder du et udvalg af vores mest attraktive højbede i cortenstål. Finder du ikke et mål, der passer til dine ønsker, kan du altid ringe og så finder vi en løsning sammen.

Forlæng levetiden med corten højbede

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at cortenstål er nemmere at vedligeholde end mange andre materialer. Derfor holder det også langt flere år. Nedbrydningen i stålet betyder, at det kan holde til både vind og vejr. Netop derfor anvender HØ Stål cortenstål til at lave højbede og andre udendørs produkter til haven.  Hvad end du er på udkig efter et nyt højbed eller en større plantekasse, laver vi et produkt, der passer til dine mål.

Der er selvfølgelig standard størrelser på en god portion af vores corten højbede. Derudover er det kun fantasien, der sætter grænser for dine ønsker til dit højbed. For som vi altid siger, er der ingen haver, der er ens. Og dermed heller ingen haveønsker, der er ens. Hos HØ Stål kan du altid henvende dig med specifikke ønsker for, hvordan du vil have dine højbede i cortenstål til at se ud. Vores team af smede er altid parat til at påtage sig en ny udfordring, så dine haveønsker bliver tilgodeset. Alle vores corten højbede laves ikke i en fast standard. De kan laves med eller uden bund, og takket været folden langs kanten i bunden, kan der altid kan tilføjes en bundplade, hvis dette er nødvendigt. Ønsker du hjul på dit højbed, er dette også en mulighed.

Rustne højbede kan også være rustikke

Cortenstål ligner måske rust ved første øjekast, men det er derfor, det er så attraktivt. Med et ultratyndt rustlag, sikrer cortenstål, at det ikke ruster yderligere. Det er blot en af grundene til, at vores højbede i cortenstål er så populære. Det lidt rå og rustikke look passer perfekt ind i enhver have, fordi det ikke skriger i øjnene, som andre materialer risikerer at gøre efter flere års slitage fra naturens elementer.

Men det rustne og rustikke look kommer først med tiden. Når du modtager dit corten højbed fra HØ Stål, vil det have en flot og rå overflade. For at opnå det rustne look til dine højbede, skal du blot lade dem passe sig selv i haven. Det eftertragtede rustikke look kommer med tiden. Det kan tage alt mellem to uger og op til et halvt år, før den rustne farve trænger igennem og kommer til rette. Dette kommer sig af, at cortenstål tilsættes både kobber, chrom og nikkel i fremstillingsprocessen.

Det vigtigste er, at du får dit ønskede cortenstål højbed. Dette gælder både størrelse og udseende, men også de små ekstra detaljer, som HØ Stål kan tilføje. Dette gælder blandt andet, om de skal være med eller uden bund.

Få kapillær i bunden af dit corten højbed

Hvis du tilvælger en bund, tilføjer vi næsten per automatik et antal kapillærer i bunden af dit højbed. Disse er med til at sikre, at den danske skybrudssæson ikke oversvømmer dine planter. Samtidig kan du roligt tage på ferie, fordi de danner et mindre vandreservoir, hvor dine planter får deres næring fra.

I modsætning til andre ordinære huller i bunden, der modvirker oversvømmelse, er vores kapillærer med til at stabilisere mængden af vand i bunden. Har du ikke planer om at flytte på dine højbede i cortenstål kan du undvære bunden, og lade planterne få den direkte kontakt med jordbunden under.

Cortenstål højbede lavet af danske smede

HØ Stål er drevet af en familie, der arbejder sammen for, at det endelige kvalitetsprodukt når ud til alle kunder. Her lægger vi vægt på kvalitet og et færdigt produkt, som alle kan være stolte af og glade for. Det er netop også derfor, at vi gerne tager i mod specialordrer med mål udover standarden. Vi har et hold af smede, der hver især har gjort det til deres mission at arbejde med hver deres materiale til UG. Når du bestiller højbede i cortenstål, kan du stole på, at det endelige produkt er danskproduceret i vores eget værksted lige udenfor Hobro.

Vi lægger vægt på, at det endelig produkt stemmer overens med din vision – selv udenfor standard størrelser. Vores telefoner er altid åbne til en snak om uforpligtende tilbud på et cortenstål højbed eller andre produkter i cortenstål, som vi kan hjælpe med at producere.

Der er intet, der er så svært, at det ikke kan lade sig gøre.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk

Få 10% rabat

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en rabatkode med 10% på din næste ordre.

Skriv dig op her