20% på alle varer og fri fragt i hele november

Opgrader til et bålfad i cortenstål

Et bålfad i cortenstål kan tilføje en hel del charme i haven. Du skal bare finde det helt rette sted at placere det. Alt efter hvor stor eller lille en have du har, kan det være en fordel for dig at vælge en bålfad. Det giver den samme varme og charme, som et bålsted giver. Et bålfad kan desuden også pakkes væk i vinterhalvåret, hvis det skulle være nødvendigt. Eller det kan flyttes til et mere tilgængeligt sted i de kolde måneder, hvor du kan få mest ud af varmen fra dit bålfad i cortenstål.

Viser alle 2 resultater

Hvordan vælger jeg mit bålfad i cortenstål?

Hos HØ Stål har vi som udgangspunkt to typer bålfad at vælge imellem. Det de har til fælles, er mobiliteten i dem, når du gerne vil have dem placeret i din have. Det gælder både vores bålfad med ben eller vores bålfadsindsats. Begge dele er selvfølgelig lavet i den genkendelig cortenstål, som alle andre af vores produkter laves i. Når du skal vælge dit kommende bålfad, afhænger det i første omgang af, hvordan du har eller vil indrette din have.

Størrelsen på din have kommer også til at påvirke, hvor stort et bålfad du bør anskaffe dig.

Om det er et bålfad eller et bålsted, er det vigtigt, at du placerer dem et sted, hvor røgen fra bålet kommer til at genere mindst muligt. Hvis du har en forholdsvis lille have, er det derfor vigtigt at tage visse hensyn, inden du tænder op.

Med vores bålindsats i en cortenstål plantekasse kan du med fordel flytte dit bålsted tættere på terrassen. Og det er uanset hvilken tid på året, det er. Dog er det vigtigt at huske, at som alt andet der har med åben ild at gøre, har Beredskabsstyrelsen en række regler og retningslinjer for, hvor og hvordan du bedst skal placere dit bålsted.

Sådan passer du bedst på dit bålfad – og dig selv

Sørg for at sætte dig ind i de rette retningslinjer, inden du begynder at planlægge den helt store bålfest. Hos HØ Stål vil vi gerne hjælpe med at lave det bålfad, der passer til dine havedrømme. Samtidig vil vi også gerne sikre, at sikkerheden er i orden på alle områder.

  • Når du skal placere dit bålfad med ben, skal du sikre, at det står på en brandsikker overflade. Det bedste underlag til et hvilket som helst bålfad, vil være fliser. Når du er i gang med at sikre underlaget til dit bålfad, bør du også sikre, at afstanden til din bolig og eventuelle nåletræer overholder de anbefalede grænser.
  • Hold øje med vindforhold, inden du tænder op i bålet og imens. Hvis vinden bliver for voldsom, skal du slukke ilden i dit bålfad for at undgå ulykker.
  • Sørg for altid at have lidt vand til rådighed, når I tænder op i jeres bålfad. Det kan bruges til at slukke ilden helt, når I er færdige, men også til at slukke små gløder, der måtte få for meget fat i jeres snobrød.
  • Et bålfad med låg kan anbefales. Låget vil holde vand og snavs væk, og gør det nemmere for dig at tænde op næste gang. Hvis du vil have et bålfad med låg, er det vigtigt, at du sørger for, at ilden er gået helt ud, inden du lægger låg på. Samtidig skal børn gøres ekstra opmærksomme på de varme overflader og god sikkerhedsomgang med et hvilket som helst bålfad.

HØ Ståls bålfade laves i det rustikke look med cortenstål. Det rå look passer yderst godt med den orange flamme fra bålet, og vi hjælper gerne med andre mål, end dem her på siden. Former og størrelser skal ikke afgøre sagen. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med at finde formen og størrelsen på dit kommende bålfad.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk
Vil du se priser inklusiv eller eksklusiv moms?