Fri fragt på alle ordrer!
  • We are open! 8am-7pm Daily
  • +1 (605) 475 6968
  • 400 Broad St, Seattle, WA 98109

Spejlbassin

Det kan være svært at finde de rette dekorationer til din have. Dog er der et produkt, som er lige dele dekoration, som det er praktisk for fuglene, der lægger vej forbi din have. Med et spejlbassin i haven bringer du lidt ekstra liv til, som fornyer sig selv hele året rundt. Hos HØ Stål laver vi spejlbassin i cortenstål, der udformes efter dine ønsker. Vi har ingen regler for, om et spejlbassin skal være firkantet eller rundt.

Viser et enkelt resultat

Tiltræk mere liv med et spejlbassin i haven

Ligesom vi stiller et fuglebræt frem med foder til fuglene i vinterhalvåret, kan et spejlbassin tiltrække alverdens naturliv hele året rundt. Du behøver ikke tænke over at stille dit spejlbassin væk i løbet af året. Om sommeren kan det være et sted for mange dyr at finde tørsten i varmen. Det gælder både fugle, insekter, men så sandelig også nysgerrige egern. 

Du kan nemt centrere din haveindretning omkring et af vores spejlbassiner. Hvad end du vælger et rundt eller firkantet spejlbassin, kan du kombinere det med blomsterkasser eller højbedskasser i cortenstål. Kombinationen vil give et lækkert og indbydende hjørne af haven, hvor du også kan trække dig tilbage og nyde en rolig stund.

Hvordan passer jeg bedst mit spejlbassin i cortenstål?

Selve rammen af spejlbassinet, som HØ Stål laver for dig, kræver ikke meget vedligeholdelse. Som alle vore andre cortenstål-produkter skal de blot have lov til at passe sig selv. Det rustikke look kommer med tiden, som materialet får lov til at ånde. Det er derfor, et spejlbassin i cortenstål egner sig særdeles godt til at stå i haven hele året rundt.

Dog skal du rengøre vandet i dit spejlbassin forholdsvis regelmæssigt. Det afhænger af, hvor stort spejlbassin, du har. Spejlbassiner er lave og indeholder derfor ikke store mængder vand. Hvis du har et meget stort spejlbassin, skal du muligvis holde en smule mere øje med algebeholdningen deri, eftersom det kan brede sig i sommervarmen. Et lille spejlbassin kræver selvfølgelig også vedligeholdelse i forhold til alger. Heldigvis er det ikke særligt svært at rengøre et spejlbassin i cortenstål. Når først du har tømt spejlbassinet for vand, kan du nemt skrubbe og spule den smule snavs af, der måtte have samlet sig.

Vælg det bedste spejlbassin til din have

Det første du skal gøre, inden du vælger et spejlbassin, er at klargøre basen, hvor det skal stå. Det er vigtigt, at basen er plan og solid. Især hvis du er på jagt efter et stort spejlbassin, som faktisk kan være ret så tungt. Derudover skal du sørge for et afløb og en vandtilførsel, således der altid er vand i bassinet. Hvis du vil gøre det ekstra flot, findes der også små springvandsinstallationer, som kan tilføjes. Vi kan dog ikke garantere, at disse vil tiltrække eller afskrække fugleliv.

Om du vil have et rundt eller firkantet spejlbassin, er op til dig. Hos HØ Stål laver vi begge dele i cortenstål i små og store størrelser. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi ønsker at hjælpe alle kunder med at realisere deres havedrømme. Du kan ringe eller maile allerede i dag om et uforpligtende tilbud.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk

Få 10% rabat

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en rabatkode med 10% på din næste ordre.

Skriv dig op her