Send en email

nicklas@horbyostergaard.dk

Ring til os

+45 27 84 47 74

Bedringe

Med bedringe fra HØ Stål får du afgrænset dine blomster i mindre blomsterbede. De er uden bundplade og kan derfor nemt placeres flere steder rundt i haven. Vores bedringe bliver også ofte anvendt rundt om flagstangen eller et eksisterende bed i haven.

Vi tilbyder altid flere forskellige standardstørrelser af bedringe, men vi kan også lave de størrelser, der passer til dine ønsker og ikke mindst din have. Desuden står vi altid indenfor, at alle vores bedringe og runde højbede er af allerhøjeste kvalitet. Tag et kig på udvalget nedenfor.

Runde højbede gør din have mere moderne

Når man bruger runde bedringe i haven, er det nemt og overskueligt at passe blomsterne. Med runde bedringe får man en naturlig bedafgrænsning, som får haven til at fremstå mere stilren og æstetisk.

Med bedringe eller et rundt højbed i cortenstål fra HØ Stål kan man få enhver have til at fremstå med forskellige udtryk. Vi leverer vores bedringe i forskellige højder, så du kan skabe et anderledes udtryk i haven eller indkørslen. Der er også mange, som bruger bedringe sammen med vores plantekasser i cortenstål for et strømlinet udtryk.

Rundt højbed i cortenstål til afgrænsning af træer

Vores runde bedringe er perfekte til at afgrænse græskanter og træer. Hos HØ Stål laver vi altid vores bedringe af kraftigt materiale, som over tid får et mere rustent udseende. Hvis du ønsker at få den rustne farve frem hurtigere, kan du vaske corten stålringen af med sæbevand og tørre efter med en klud, der er fyldt med lagereddike.

Det skal nævnes, at levetiden på vores produkter ikke forværres af at blive tørret med lagereddike. Vi anbefaler, at man evt. presser ringen lidt ned i jorden, så en robotplæneklipper eller andet ikke vil kunne skubbe til den.

Danskproducerede bedringe fra HØ Stål

De seneste år er det blevet eftertragtet at bruge haven som et ekstra rum. Vi ser, at mange bruger vores bedringe til at afgrænse haven i flere områder. Hos HØ Stål producerer vi runde højbede af højeste kvalitet, som eks. kan bruges til at skabe en sansehave eller hyggelige kroge rundt i haven.

Når du køber et produkt hos HØ Stål, er det altid produceret og designet i vores familievirksomhed i Midtjylland og ikke hos en kæmpeproducent. Der er lagt sjæl og omtanke bag alle vores produkter. Hvis du vil se vores produkter med egne øjne, er du velkommen til at besøge vores værksted nær Hobro. Ellers skal du endelig kontakte os på tlf. +45 27 84 47 74 eller via mail nicklas@horbyostergaard.dk, hvis du har nogle spørgsmål.