Send en email

nicklas@horbyostergaard.dk

Ring til os

+45 27 84 47 74

Cortenstål bedkanter

Hos HØ Stål kan du købe cortenstål bedkanter, som giver en god kantafgrænsning i haven. Med bedkanterne sikrer du dig, at haven ikke løber ud i bedene. Vores bedkanter er nemme at sætte op med et simpelt kliksystem, hvor du bare skubber dem forsigtigt sammen i enderne. De vejer 11 kg pr. styk, og de er 2 mm tykke.

Vi tilbyder vores bedkanter i både standard- og specialmål, alt efter hvad du ønsker.

Lav kantafgrænsning i haven

Cortenstål bedkanter er altid smarte at anvende til at lave en tydelig og skarp kantafgrænsning mellem græsplænen og kanterne mod hækken eller ud mod bedene i siderne af haven. Når man har en skarp kantafgrænsning, er det lettere at holde styr på ukrudtet.

Vores cortenstål bedkanter er nemme at arbejde med og kræver ikke en anlægsgartner eller specifikt værktøj til at sætte op. De kan nemt klikkes sammen og får med tiden den flotte rustne farve, som passer godt til havens naturlige farver. Når du vælger at lave kantafgrænsninger med cortenstål bedkanter, har du et produkt, der holder i rigtig mange år, og som ikke kræver nogen speciel pasning. Produktet bliver blot flottere med tiden.

Hos HØ Stål anbefaler vi, at du laver kantafgrænsninger ved dine bede i forhaven. Med vores cortenstål bedkanter kan du lave en skarp kantafgrænsning ved dine bede. Der er også mange, som vælger at plante blomster i vores bedringe eller cortenstål højbede til at skabe en rød tråd i forhaven.

Få en moderne have med cortenstål

Der er mange arkitekter, som har brugt cortenstål i deres arkitektur og facader. Det er også udsmykket på mange store facader i moderne arkitektur og større bygninger som eks. shoppingcentret Bryggen i Vejle.

Ved nyere bygninger eller arkitekttegnede haver ser man mere og mere, at flere elementer af cortenstål skaber en god sammenhæng i udearealerne. Har du træer eller bede, hvor du også ønsker afgrænsninger, kan du altid se vores bedringe.

Produkter i rustfarve fra HØ Stål

Det er meningen, at dine produkter i cortenstål ikke nødvendigvis har den flotte rustne farve fra start. Det kommer med tiden. Det kan tage alt fra 2 uger og op til et halvt år, før den rustne farve træder helt i kraft. Uanset om du har cortenstål højbede, cortenstål støttemur eller andre af HØ Ståls produkter, kommer farven i takt med, at tiden går.

Men når du først har fået skabt en flot have med cortenstål bedkanter, kommer du ikke til at fortryde det. De skal bare sættes op, og så passer de sig selv og holder i rigtig mange år.

Kontakt os på tlf. +45 27 84 47 74 eller via mail nicklas@horbyostergaard.dk, hvis du har spørgsmål til vores bedkanter i cortenstål.