Send en email

nicklas@horbyostergaard.dk

Ring til os

+45 27 84 47 74

Cortenstål højbede

Her på siden ses vores udvalg af højbede i cortenstål. Under hvert produkt kan du vælge nogle af de størrelser, som er mest attraktive blandt vores kunder. Hvis du har nogle specifikke ønsker til vores cortenstål højbede, skal du endelig bare kontakte os. Hos HØ Stål er der nemlig ingen opgaver, som er for store eller små, og vi laver gerne de specialopgaver, der passer til dit hjem. Vores corten højbede leveres uden bund, men de har alle et buk i bunden, så man altid kan tilføje en bundplade.

Corten højbede med lang levetid

Cortenstål højbede er et af HØ Ståls mest eftertragtede produkter, da man med materialet er sikret en utrolig lang levetid. Vores cortenstål højbede egner sig rigtig godt til det kolde vejr, og derfor bliver det ofte brugt udendørs i haver og indkørsler.

Når du køber et af vores corten højbede, får du et produkt, der holder længere end de klassiske højbede i sort jern eller stål – uanset vejret. Corten opnår et tyndt rustlag, der sikrer, at det ikke ruster yderligere. Det er derfor blevet utrolig populært at bruge cortenstål på alle udendørsarealer. Vi har både hjørnebede og plantekasser i vores sortiment, så der er noget for enhver smag.

Farven på cortenstål højbede

Farven på dit cortenstål højbed fra HØ Stål kommer til at ændre farve. Det har nemlig ikke nødvendigvis et rustet look den dag, du får højbedet hjem. Det har derimod typisk en blank overflade. Det skyldes, at produktet ikke er rustent fra start – det skal nemlig stå ude for at få den eftertragtede farve.

Det kan tage alt imellem 2 uger og op til et halvt år, før stålet vil opnå den rødlige rustfarve på hele overfladen. Cortenstål har den egenskab, fordi der i fremstillingsprocessen er tilsat kobber, chrom og nikkel.

Danskproduceret cortenstål højbede hos HØ Stål

Hos HØ Stål producerer vi selv alle produkterne på vores værksted udenfor Hobro i Midtjylland. Derfor kan du altid være sikker på, at alle produkter, der købes hos os, er danskproduceret.

Er du interesseret i at få et cortenstål højbede og mangler en anden størrelse end de standardstørrelser, vi har på lager, kan du altid kontakte os på tlf. +45 27 84 47 74 eller via mail nicklas@horbyostergaard.dk.