Send en email

nicklas@horbyostergaard.dk

Ring til os

+45 27 84 47 74

Plantekasser i cortenstål

Vores plantekasser af cortenstål er vores mest solgte og eftertragtede produkt. Hos HØ Stål forhandler vi dem i flere forskellige størrelser og laver også gerne skræddersyede planterkasser i cortenstål til dig. Alle plantekasser i cortenstål har et dobbelt buk i toppen hele vejen rundt i kanten. Det er med til at give plantekasserne et mere stilfuldt udseende med rene linjer.

Højbede plantekasser på specialmål

Hos HØ Stål laver vi højbede plantekasser i de størrelser, der passer præcis til din have. Der er ingen opgaver, som er for store eller for små hos os. Vi laver alle typer af projekter i cortenstål, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvilke størrelser du ønsker dine plantekasser i cortenstål skal være.

Mange får lavet plantekasser i cortenstål, da de allerede har cortenstål højbede og bedringe andre steder i haven. Det giver et strømlinet look og en smuk rød tråd i haven. Måske du skulle gøre det samme?

Hvorfor vælge plantekasser i cortenstål?

Når man køber plantekasser i cortenstål hos HØ Stål, får man et produkt, der nærmest er vedligeholdelsesfrit. Vores plantekasser i cortenstål bliver faktisk bare flottere med tiden, og det er meningen, at udtrykket skal være rustent i en flot rødlig farve. Cortenstål er et behandlet produkt og bliver nedbrudt op til 8 gange langsommere end almindeligt råjern. Det er også derfor, at produktet er dyrere. Men der er ingen garanti for, at det ikke gennemtærer lige så hurtigt som almindeligt jern.

Højbede plantekasser til haven

Der er mange, som ønsker at bruge højbede plantekasser af corten for at få et mere naturligt look ind i haven. Det er blevet mere populært at få højbede plantekasser i et højere format end det, vi kender, for at plante blomsterne højere oppe og få det i en behagelig arbejdshøjde, når ukrudtet skal fjernes.

På vores værksted nær Hobro i Midtjylland er det muligt at se et udvalg af vores produkter, hvis du ønsker det. Ellers kan du altid kontakte os på tlf. +45 27 84 47 74 eller via mail nicklas@horbyostergaard.dk, hvis du har nogle spørgsmål.