Send en email

nicklas@horbyostergaard.dk

Ring til os

+45 27 84 47 74

Plantekummer

Her på siden finder du vores udvalg af plantekummer. Du kan bl.a. bruge dem til at plante mindre træer i. Der er altid mulighed for at købe en bundplade, hvis du ønsker at have dine plantekummer stående på belægning i forhaven eller på terrassen. Vores standardstørrelser fås typisk i 2 mm og 3 mm.

Der er ingen opgaver, som er for store eller for små til os. Gå endelig på opdagelse i vores sortiment af plantekummer nedenfor.

Indret haven med plantekummer

Med plantekummer fra HØ Stål kan du nemt afskærme terrassen og tilføje høje planter som eks. græsplanter. Plantekummer skaber flere rum i haven, og du kan selv vælge, hvor store dine plantekummer skal være.

Hvis vores standardstørrelser ikke passer til din terrasse, laver vi gerne nogen, der passer til dig – efter aftale. Plantekummer er altid fine og meget dekorative at bruge på terrassen. De er især velegnet til at plante flotte blomster i og kan indramme små grønne oaser rundt i haven.

Du kan også adskille indkørslen mod forhaven med vores plantekummer eller en corten støttemur. Deres look er meget robust og kræver meget lidt vedligeholdelse. Derfor er plantekummerne også meget populære at bruge ved indgangspartiet til huset, fordi de ikke skal rengøres som almindelige krukker af og til skal.

Plantekummer i eftertragtet corten rustfarve

Vores corten plantekummer skifter farve med tiden. I starten vil du typisk opleve, at der er en mere skinnende ståloverflade, hvor de med tiden vil få en mere rusten farve. Det er et kvalitetsprodukt, der holder i rigtig mange år.

Plantekummerne og vores andre corten-produkter vil typisk opnå rustfarve i løbet af 2 uger, men i nogle tilfælde kan det godt tage længere tid. Det afhænger altid af vejret, hvornår corten-produkterne opnår det unikke look.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 27 84 47 74 eller via mail nicklas@horbyostergaard.dk.