Fri fragt på alle ordrer!
  • We are open! 8am-7pm Daily
  • +1 (605) 475 6968
  • 400 Broad St, Seattle, WA 98109

Forny dit bålsted med en bålring i cortenstål

Trænger dit bålsted i haven til en opfriskning? I så fald vil HØ Stål gerne anbefale at tilføje lidt rustik i din have med en bålring i cortenstål. Et bålsted i haven giver en helt anden charme, som du kan tænde op for igen og igen. Når du kan samle hele familien om jeres eget bålsted i haven, gør det weekenden lidt mere hyggelig.

Viser et enkelt resultat

Hos HØ Stål laver vi bålringe i cortenstål, som kan bruges til at omkranse dit bålsted. Vi har standardmål på vores bålringe, men vi laver også gerne specialmål, som vil passe præcis til dine bålsteder.

Hvorfor skal jeg vælge et bålsted fremfor et bålfad?

Det afhænger helt af, hvordan indretningen i din have er. Hvis du har en mindre have, hvor vinden kan påvirke røgretning fra alle vinkler, kan det være en fordel for jer at have et bålfad, der kan flyttes.

Hvorimod hvis du har en stor have, med masser af plads til jeres nærmeste nabo, kan du med fordel indrette dit eget bålsted i haven.

Du kan indrette et permanent bålsted så hyggeligt som overhovedet muligt. Med en bålring i cortenstål kan du sørge for, at bålstedet får et unikt look, der tiltrækker blikfanget. Vores bålringe i cortenstål passer bedst til et rundt bålsted. Langt de fleste bålstede er runde, hvorfor vores standard også er rund.

Alligevel ved vi godt, at der er andre måder at indrette sit bålsted i haven. Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, med henblik på at få lavet en bålring i cortenstål i andre mål end vores standard.

Hvor skal dit bålsted placeres i haven?

Selvom du har en stor og flot have, er det ikke ligegyldigt, hvor du placerer dit bålsted med din tilhørende bålring. Beredskabsstyrelsen har et par regler, som du bør overholde for, at du med god samvittighed kan tænde op i dit bålsted.

Som det første bør der altid være minimum 30 meter til den nærmeste bygning. Dette forudsætter, at det ikke er ældre bygninger med stråtækte tage, i hvilket tilfælde sikkerhedsdistancen er mere end 200 meter.

Alt efter hvor meget letantændeligt vegetation du har i haven, skal du også sørge for at have rigeligt med afstand til disse. Ild og røg fra et hvilket som helst bålsted kan stadig løbe løbsk. Derfor er det også vigtigt, at du altid har en spand vand stående. Vandet kan også bruges til at slukke bålet, når I er færdige med at hygge jer.

Bevar hyggen omkring bålstedet i haven

Det kan være enormt hyggeligt at have bål i haven. Når hele familien er samlet om at riste pølser eller snobrød, stiger hyggen i samme tempo som røgen. Hvis I har taget de rette sikkerhedsregler inden optændingen af bålet, kan I roligt slappe af.

Vores råd til at sikre dette, lyder på at beskytte resten af jeres græsplæne fra bålstedet. Det er her vores bålringe i cortenstål kommer ind i billedet. Den solide omkredsning af bålet holder potentielle gløder fra at hoppe for langt væk fra flammerne og ud på græsplænen.

Hvis du vil sikre dit bålsted yderligere, vil det være en god ide at lave en flisekant, der omkredser af bålet. Det gør det også nemmere af feje aske ned i bålstedet igen, hvis vinden har rusket for meget op i det efterfølgende.

Vælger du både at lægge fliser omkring dit bålsted i haven og tilføjer en bålring i cortenstål, kan du se frem til mange gode timer omkring de varme og hyggelige flammer.

© 2023 Hø Stål - en del af Hørby Østergaard
Skabt af
wpgo.dk

Få 10% rabat

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en rabatkode med 10% på din næste ordre.

Skriv dig op her